3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2023 η Τριανταφυλλίδου Ιωάννα

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Η ομάδα  του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντο Καβάλας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα λυκείων Ταεκβοντο  που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερους από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ενώ μια σπουδαία διάκριση ήρθε για την αθλήτρια μας Τριανταφυλλίδου Ιωάννα 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντο 2023 και μοριοδότηση 20% για τα ΤΕΦΑΑ η άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι αθλητές μας, Βούζικης Κωνσταντίνος, Λάζαρου Μαρία, Ιατρού Δήμητρα, Μαχαιρίδης Σωτήρης και Τριανταφυλλίδου Ιωάννα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

Η αθλητική αυτή προσπάθεια αξίζει σίγουρα τον σεβασμό και την εκτίμηση μας, καθώς καταδεικνύει τη δέσμευση και την αφοσίωση τους στην επίτευξη των στόχων τους. Τους ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία στο μέλλον!

Ο προπονητής της αποστολής, Παλτόγλου Χάρης, συνόδευσε τους αθλητές και δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος για την επίδοση των αθλητών μας. Η τρίτη θέση της Τριανταφυλλίδου Ιωάννας είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής της  στο άθλημα του Ταεκβοντό” Η συμμετοχή τους στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της ποιότητας και του επιπέδου του συλλόγου.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img