ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, η οποία συνεργάζεται με τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων όλης της χώρας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας, η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με ευθύνη των Δήμων, θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023.

Στην ίδια ανακοίνωση περιλαμβάνεται η επικαιροποιημένη λίστα των ειδών πρώτης ανάγκης, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας της ΚΕΔΕ με το Υπουργείο Εξωτερικών, την Ένωση Δήμων Τουρκίας και την Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες των δύο χωρών έχουν ανάγκη από τα εξής είδη:

Κουβέρτες

Παπλώματα

Σκηνές

Υπνόσακοι

Μαξιλάρια

Φακοί

Είδη ρουχισμού (μόνο: κασκόλ, γάντια, σκούφοι, κάλτσες)

Είδη γυναικείας υγιεινής

Πάνες παιδικές και τρίτης ηλικίας

Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο και Δευτέρα / 09:00 – 14:00).

Τηλεφωνικό Κέντρο (πληροφορίες) : 2513 500305

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img