Εκδήλωση για τη δωρεά θερμοκηπίου στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Σε πολύ ευχάριστο και ταυτόχρονα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η επίσημη εκδήλωση που αφορούσε στην πρόσφατη δωρεά ενός πρότυπου θερμοκηπίου από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας, στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Το «παρών» εκτός από τους γονείς, τους φιλοξενούμενους του Κέντρου και το εξειδικευμένο προσωπικό έδωσαν τόσο ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, όσο και ο πρόεδρος  της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Παναγιώτης Αγγελίδης, καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων , ο Διοικητής της Ελληνικής 2475 Περιφέρειας Διεθνούς ΡΟΤΑΡΥ, Ιωάννης Κατσογιάννης, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, Δημήτριος Τζίμας,  η Βοηθός Διοικητής Ομίλων Ανατολικής Μακεδονίας και Ξάνθης, Άννα Παυλίδου και πλήθος μελών του Ρ.Ο.Δ.Κ.

 Οι κ.κ. Μουριάδης και Αγγελίδης, εκτός από την καθοριστική συνδρομή του Ομίλου,  ο οποίος έδειξε γι΄ ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, ευχαρίστησαν θερμά και τον   βρετανό ροταριανό συνεργάτη του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, commander Robert Lewis, τονίζοντας μεταξύ άλλων τη σημασία της συγκεκριμένης δωρεάς στην εκπαίδευση των φιλοξενούμενων, που ταυτόχρονα αποτελεί και μια πολύ παραγωγική δραστηριότητα για τους ίδιους προσωπικά, αλλά και για το προσωπικό της δομής.

 Με τη σειρά τους ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Δ.Κ, Δημήτριος Τζίμας, ο Διοικητής της Ελληνικής 2475 Περιφέρειας Διεθνούς ΡΟΤΑΡΥ, Ιωάννης Κατσογιάννης, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, Δημήτριος Τζίμας και η Βοηθός Διοικητής Ομίλων Ανατολικής Μακεδονίας και Ξάνθης, Άννα Παυλίδου, ανέφεραν ότι τόσο η κεντρική διοίκηση, όσο και ο Ρ.Ο.Δ.Κ θα βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό τόσο των φιλοξενούμενων, όσο και του προσωπικού του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ». 

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img