Έκοψαν την πίτα τους οι “Πάνθηρες Καβάλας”

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Σε ένα από τα ομορφότερα στέκια της πόλης μας, στο Κουτούκι του Σαρρή, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση κοπής πίτας για το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας. Εκτός από τα κορίτσια μας και τους προπονητές, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης τα οποία, σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, εξέφρασαν τις ευχές τους για μία παραγωγική, δημιουργική και πετυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα! Η Παναγιώτα Απούλτση ήταν η τυχερή της εκδήλωσης καθώς έτυχε το φλουρί και κέρδισε μία σειρά επώνυμων προϊόντων περιποίησης από το  κατάστημα καλλυντικών  Beauti-fy επί της οδού Ομονοίας 92. Την καταπληκτική σε γεύση και εμφάνιση πίτα μας επιμελήθηκαν τα αρτοζαχαροπλαστεία Σκλαρή.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Σαρρή και το προσωπικό του για την εξαιρετική φιλοξενία, την Πηνελόπη Λυκοπούλου για την ευγενική κίνηση να προσφέρει τα δώρα της εκδήλωσης και τον Ανδρέα Σκλαρή για τη συνεχή στήριξη στην προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε τον Γυναικείο Αθλητισμό στην πόλη μας.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img