Επιμελητήριο Καβάλας: Στήριξη των πληγέντων στην Τουρκία και Συρία

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Το Επιμελητηρίου Καβάλας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, για τη στήριξη των πληγέντων, από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και την αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή, στέλνουμε το μήνυμα αλληλεγγύης και την φιλανθρωπία, του ελληνικού λαού, των πολιτών μας  και των επιχειρηματιών μας,  στους χιλιάδες πληγέντες, προκειμένου να ξεπεράσουν τις τρομακτικές συνέπειες, με τις λιγότερες απώλειες,  και προκειμένου να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές τους.

Απευθύνουμε, κάλεσμα στις επιχειρήσεις, μέλη μας και σε όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, όσα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης είναι δυνατόν, προκειμένου να αποστείλει η ανθρωπιστική βοήθεια μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας να επιβιώσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, και θα το καταφέρουμε.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται είναι:

1. Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, υπνόσακοι, μαξιλάρια.

2. Καθαρά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, χειμερινές μπότες, παλτό, κασκόλ και γάντια.

3. Τρόφιμα μακράς διάρκειας, (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί κ.α), 

4. Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα, πάνες και είδη βρεφικής φροντίδας.

5. Είδη ατομικής υγιεινής για γυναίκες.

6. Φάρμακα άνευ συνταγής και Υγειονομικό υλικό (βαμβάκι, γάζες, επιδέσμους κ.ά.

Συγκεντρώνουμε τα είδη, στα γραφεία του  Επιμελητηρίου Καβάλας,  έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 (καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:00-15:00), τηλ. 2510222212.

Τα είδη θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές σε συνεργασία με τις Αρχές των δυο χωρών.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img