Επιστροφή στην βάση μας, καθημερινά 09:00 με 12:00 στον HellasRadio

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Εμείς διακοπές δεν πήγαμε, μόνο αποδράσεις του Σαββατοκύριακου σε μια μαγική, καλοκαιρινή, και καταπράσινη Σουηδία. Όχι δεν είναι παράπονο αυτό, απλά επειδή με ρωτάτε που πήγα και πως πέρασα.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και για όσο μ’ έχει γερό ο Θεός θα σας κάνω παρέα τα πρωϊνά, με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, και φυσικά με πολλή μουσική.

Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι, όχι πάντα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν πολλές φορές να μην είμαι στο μικρόφωνο, μία, δυο μέρες και καμιά φορά και ολόκληρη εβδομάδα.

Σας περιμένω λοιπόν! Καλή ραδιοφωνική σεζόν!

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img