Εργαστήριο έργου “Προώθηση της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας στην Αγροτική Περιοχή Καβάλας, Δράμας, Σμόλιαν και Μπλαγκόεβγκραντ – PEIRA”

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει τα μέλη του πως  η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. διοργανώνει εργαστήριο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην αγροτική περιοχή Καβάλας , Δράμας , Σμόλιαν και Μπλαγκόεβγραντ. 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν νέα επιχείρηση, υφιστάμενες επιχειρήσεις σε όλους τους οικονομικούς τομείς, τοπικές δομές υποστήριξης επιχειρήσεων, εργαζόμενοι και διευθυντές που εργάζονται σε τοπικές επιχειρήσεις, ο τοπικός πληθυσμός, αγρότες με υφιστάμενες καλλιέργειες που στοχεύουν σε επενδύσεις συσκευασίας, τυποποίησης και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, κτηνοτρόφοι που στοχεύουν στην συσκευασία και μεταποίηση κτηνοτροφικών προϊόντων, κτηνοτρόφοι που έχουν δυνατότητες δημιουργίας αγροτουριστικού πάρκου, επιχειρήσεις αξιοποίησης δασικών και άλλων προϊόντων. 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την: 

  • Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα έναρξης 18.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη. 
  • Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα έναρξης 18.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Φιλίππων, στις Κρηνίδες.
  • Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα έναρξης 18.00, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Γεωθερμίας, στην Χρυσούπολη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το εργαστήριο αποτελεί μέρος της συνολικής παρέμβασης του έργου «Promotion of Entrepreneurship and Innovation in the Rural Area of Kavala, Drama, Smolyan and Blagoevgrad» με ακρωνύμιο «PEIRA» του Προγράμματος. Συνεργασίας Interreg V-A «Greece – Bulgaria 2014 -2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Στο εργαστήριο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img