Η Ειρήνη Βρανά συμμετείχε σε διάσκεψη για την ενημέρωση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Την Παρασκευή 21 Απριλίου η Ειρήνη Βρανά, υποψηφία βουλευτής του Νομού Καβάλας, συμμετείχε στην  τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε από την Γραμματεία Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και τον κ. Παύλο Μαρινάκη στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Η διάσκεψη έγινε τόσο δια ζώσης άλλα και υβριδικά μέσω της πλατφόρμα Zoom  με στόχο την ενημέρωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Κεντρικός εισηγητής και υπεύθυνος για την ενημέρωση των υποψηφίων με  θεματολογία τον συνολικό προγραμματισμό του κόμματος σχετικά με τις προκείμενες  Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου, ήταν ο Υπουργός Επικρατείας κύριος Άκης Σκέρτσος.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο  κ. Νίκος Ρωμανός,  Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ενώ η συνδιάσκεψη  ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Βασίλη Φεύγα.

Στο Χαλκερό για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής

Στο Χαλκερό Καβάλας, βρέθηκε ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Ειρήνη Βρανά δίνοντας το παρόν στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Χαλκερού, συμμετέχοντας στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img