Μάκης Παπαδόπουλος: “Η ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ μεγαλώνει και συνδυάζει την εμπειρία και την καινοτομία”

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τους συμπολίτες μας Κωνσταντίνο Γιαννακουδάκη και Βασίλη Θωμά.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακουδάκης γεννήθηκε και κατοικεί στην Καβάλα, είναι 62 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων ΚΑΤΕΕ (Τ.Ε.Ι.) Καβάλας. Εργάστηκε για 40 χρόνια στη Βιομηχανία Πετρελαίων Καβάλας ως Εργοδηγός Παραγωγής, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2021. Διετέλεσε, επί σειρά ετών, Αντιπρόεδρος και Ταμίας του σωματείου των εργαζομένων Πετρελαίων Καβάλας. Ασχολήθηκε επίσης με τον αθλητισμό και υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καβάλας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως ασφαλιστικός πράκτορας.

Ο Βασίλης Θωμάς γεννήθηκε στην Καβάλα το 1980 και διαμένει στο Παληό Καβάλας. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΑΤΕΙ Καβάλας. Εργάστηκε στην Εγνατία οδό στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, ενώ μέχρι και σήμερα ασχολείται με τις σύγχρονες ψηφιακές “έξυπνες” εφαρμογές. Το 2013 καινοτόμησε επιχειρηματικά συν-δημιουργώντας το CHILLBOX με τα frozen yogurt, που γνώρισε πολύ μεγάλη απήχηση, και σήμερα είναι ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων ΘΩΜΑ. Υπήρξε ενεργός αθλητής του μπάσκετ στον ΑΟ Καβάλας για 16 χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Και οι δύο υποψήφιοι αποτελούν δυναμικά και καταξιωμένα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που συνδυάζουν την εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες, την καινοτομία και το όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img