Νέα αποστολή ηλεκτρονικού υλικού από τον αδελφοποιημένο σύλλογο της Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ”

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

 Έφτασε την περασμένη Παρασκευή στην Καβάλα μια ακόμη αποστολή ηλεκτρονικού υλικού από τη Νυρεμβέργη και τον σύλλογο για την αδελφοποίηση Καβάλας Νυρεμβέργης «ΦΙΛΟΣ».

Η νέα αυτή αποστολή που είναι η 16η, περιλαμβάνει 46 υπολογιστές και 17 οθόνες TFT. Από το 2011 μέχρι και φέτος, κάθε χρόνο ο σύλλογος αδελφοποίησης «ΦΙΛΟΣ» α.Σ. συγκεντρώνει παροπλισμένες από εταιρείες αλλά λειτουργικές συσκευές και τις διαθέτει για τις ανάγκες σχολείων, ιδρυμάτων και οργανισμών.  Σύμφωνα δε με τον πρόεδρο του «ΦΙΛΟΣ» Σωτήρη Ξώγνο, μέχρι σήμερα έχουν δωριθεί από τον σύλλογο συνολικά περισσότερα από 900 ΗΥ, φορητοί, οθόνες, εκτυπωτές, Scanner, Router και για την αναπλήρωση και αναβάθμιση του υλικού που έλειπε (ποντίκια, πληκτρολόγια, καλώδια κλπ) ο ΦΙΛΟΣ έχει διαθέσει συνολικά τα ποσό των 9.000 €.

Η αποστολή βρίσκεται στις αποθήκες του δήμου Καβάλας και οι υπολογιστές θα διατεθούν όπου υπάρχουν ανάγκες. 

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img