Ο ΣΓκΚ του 4ου ΕπαΛ Καβάλας ευχαριστεί θερμά τον Μακάριο Λαζαρίδη

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας ευχαριστεί θερμά τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη, για την ευγενική του προσφορά στο σχολείο μας των ετήσιων αναλώσιμων υλικών για το μάθημα των Εικαστικών.

Η προσφορά αυτή είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά μας, δεδομένης της ανάγκης αυτά να μπορέσουν ανεμπόδιστα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μέσω της τέχνης και να καλλιεργήσουν χρήσιμες δεξιότητες που τους μεταδίδουν οι άξιοι καθηγητές τους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αξιέπαινη, η οποία σηματοδοτεί την πραγματική σχέση που θα πρέπει να έχουν οι πολίτες με τους πολιτικούς σε μια σύγχρονη κοινωνία και εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας που βιώνουμε.”

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img