“Ο Τόπος Της Ζωής Μας”: Μαρία Παραντινού και Χαράλαμπος Πογαρίδης τα νέα πρόσωπα της παράταξης

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Η Μαρία Παραντινού γεννήθηκε στην Καβάλα, στη συνοικία του Αϊ-Γιάννη. Έχει συμμετάσχει σε συλλόγους της Καβάλας, και υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του συνοικιακού συλλόγου της Αγ.Βαρβάρας – Πεντακοσίων. Είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένο μέλος της ΔΕΕΠ Καβάλας, υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Ο Χαράλαμπος Πογαρίδης γεννήθηκε στην Καβάλα, είναι φοιτητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στην Καβάλα και ασχολείται με την ποντιακή μουσική παράδοση μέσα από ποντιακούς συλλόγους του τόπου μας.

Για την παράταξή μας, η σύνδεση της πολιτικής εμπειρίας και των νέων ιδεών για τον τόπο μας είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός για να αλλάξουμε την κατεύθυνση αυτού του τόπου.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τη Μαρία Παραντινού και τον Χαράλαμπο Πογαρίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img