Παρατείνεται η διάρκεια του φωτογραφικού διαγωνισμού της Δημοτικής Αγοράς, έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων – ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων – του επετειακού διαγωνισμού καλλιτεχνικής φωτογραφίας με αφορμή τα (30) χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας (1992-2022), ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση αποφάσισε να παρέχει σε αυτούς τον αναγκαίο χρόνο ώστε να προβληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες όψεις του κτηρίου, μέσα από την ιδιαίτερη φωτογραφική τους αποτύπωση. Για τον λόγο παρατείνεται η διάρκεια του διαγωνισμού, έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Το περιεχόμενο της προκήρυξης είναι διαθέσιμο στον επίσημο διαδικτυακό τόπο: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» https://www.kavalagreece.gr/wp-content/uploads/2022/10/prokiriksi-diagonismou-fotografias-dimotikis-agoras-paratasi.pdf

Κάθε επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img