Πρόσκληση της Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Την Παρασκευή 5 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, σας προσκαλεί στον Αγιασμό του Πολιτικού της Γραφείου στην Καβάλα.

«Θα είναι μεγάλη χαρά να παρευρεθείτε στον Αγιασμό του Πολιτικού Γραφείου μου. Με την ευλογία του Θεού, τις ευχές τις Εκκλησίας και την παρουσία σας θα μου δώσετε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να διεκδικήσω την εκλογή μου στη Βουλή», αναφέρει η κ. Χατζηκωνσταντίνου.

Το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτή, βρίσκεται στις οδούς Θεοδώρου Πουλίδου και Κουντουριώτου γωνία (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου).

Ο Αγιασμός θα τελεστεί στις 19:00.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img