Σταματήστε ν’ ασχολείστε με τους ανύπαρκτους – (του Γιάννη Σιαπέρα)

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Είναι αλήθεια πως πλέον, 9 στους 10 δεν διαβάζουν κείμενα που αναρτούν οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αλλά και τα blogs.

Οι περισσότεροι μένουν στον τίτλο και βγάζουν με το μυαλό τους τα δικά τους συμπεράσματα.

Η πλάκα είναι, πως αυτά τα συμπεράσματα τα παραθέτουν και στον κόσμο, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση ή μεταφέροντάς τα στο δικό τους προφίλ, χωρίς να έχουν πιάσει το νόημα αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν!

Υπάρχουν ιστοσελίδες που ενδιαφέρονται για το μαγιό της “γνωστής influencer”, για το αν έκανε κατακόρυφο στην θάλασσα ο Λιάγκας και πόση ώρα έμεινε στο νερό, αν η Φουρέϊρα έβαλε λάδι στην πλάτη της ή βγήκε έτσι στον ήλιο και άλλες χιλιάδες “καταπληκτικές ειδήσεις” που θέλουν αυτές οι ιστοσελίδες να σας περάσουν μέσα από την συσκευή σας, με σκοπό να σας αποβλακώσουν και να δείχνετε ενημερωμένοι στους γύρω σας, με θέματα της επικαιρότητας.

Σταματήστε “να τους κάνετε μάγκες” και να χάνετε ώρες από την μικρή και πολύτιμη ζωή σας.

Διαγράψτε και σταματήστε “να τους ακολουθείτε” στα social media.

Έχετε σταθεί σε έναν καθρέφτη μπροστά με το κινητό στο χέρι να δείτε πως φαίνεστε;

Παίξτε με τα παιδιά σας. Μιλήστε με τ’ αδέρφια σας, τους γονείς σας.

Πιείτε έναν καφέ με τους φίλους σας. Όταν τους χάσετε τότε θα καταλάβετε την αξία τους.

Ξεχάστε επίτηδες το κινητό στο σπίτι και βγείτε έξω, πάψτε να ασχολείστε με ανύπαρκτους που σας τους παρουσιάζουν σαν θεούς και θέλουν να τους αντικαταστήσουν με την οικογένεια σας.

Έχουν μεγαλύτερη αξία από τα παιδιά σας; Δεν νομίζω!

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img