Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το πρώην ΔΣ της Π.Α.Ε “Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ”

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Θρήνος, θλίψη, συγκίνηση, πόνος  και μεγάλη οδύνη είναι κάποια από τα συναισθήματα μας, για την απώλεια της ζωής του πρώην ποδοσφαιριστή μας στην ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα,  Ιορδάνη Αδαμάκη που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας στο «τρένο του θανάτου» στα Τέμπη.

Μαζί με όλη την Ελλάδα, την Καβάλα, θρηνούμε και όλοι εμείς που είχαμε πριν 3 χρόνια την μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε με τον Ιορδάνη Αδαμάκη που «διψούσε» πραγματικά για ζωή και διάκριση, από τη στιγμή που εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, ξεχωρίζοντας για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητα του

Σίγουρα αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες ώρες τα λόγια περιττεύουν και βέβαια θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους γονείς και τους οικείους του ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σκέψεις μας θα βρίσκεται διαρκώς  μαζί τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το δικό μας παιδί, Ιορδάνη Αδαμάκη.

Για το πρώην διοικητικό συμβούλιο

της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα

Σωτήριος Δεληκάρης

Αντώνιος Αντωνίου

Αντώνιος Κατσαμακίδης

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img