Συλλυπητήριο μήνυμα Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου για τον ξαφνικό θάνατο του Δημήτρη Ρουμελιώτη

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας το οποίο υπηρετούσε για πολλά χρόνια προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός του Δημήτρη Ρουμελιώτη. Ήταν αγαπητός σε όλους, νέος και ικανός.

Με τον Δημήτρη συνεργαστήκαμε στις ημερίδες που διοργανώσαμε για την στήριξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων η ημερίδα «Ερασιτεχνικός αθλητισμός και εργαλεία χρηματοδότησης», με την συμμετοχή – στήριξη του δημοσιογράφου Τάσου Πατσίδη.

Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης ήταν μέλος και ταμίας της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Βρασίδα Νέας Περάμου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img