Συνάντηση Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας – Ο.Λ. Καβάλας

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας κ.Χατζηχρήστος Θεόδωρος και ο πρώην πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κ. Παναγιωτίδης Γιάννης πραγματοποίησαν συνάντηση σήμερα με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας κ. Άγγελο Βλάχο, τον πρόεδρο κ. Φιλόσογλου Γιώργο και τον κ. Λεμονίδη Βασίλη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΚ.
Αρχικά οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας συνεχάρησαν τον κ. Βλάχο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και έπειτα συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στη χερσαία ζώνη του ΟΛΚ. Η Διοίκηση του ΟΛΚ άκουσε με προσοχή τα εν λόγω θέματα, ήταν θετική και έδειξε διάθεση συνεργασίας για την επίλυση αυτών.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img