Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Γιοσέφ

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, εθιμοτυπική συνάντηση, με τον νέο Πρέσβη της Αιγύπτου κ. Ομάρ Αμέρ Γιουσέφ (Omar Amer Youssef).

Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Αιγύπτου και της στρατηγικής αμυντικής σχέσης τους και η ισχυρή κοινή θέληση για περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνσή της. 

Όσον αφορά την κατάσταση ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο, υπογραμμίστηκε η ανάγκη σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και της αρχής της καλής γειτονίας και ο ρόλος των δύο χωρών ως πυλώνων ασφάλειας και σταθερότητας της ευρύτερης περιοχής.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img