ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας: “Στο σπίτι του καταχραστή δεν μιλάνε για λεφτά”

Ημέρα:

Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις στο: info@siapis.gr

Το κόμμα που έχει στις τάξεις του τον Πάτση, τον Χειμάρρα, τον Μαραβέγια, την Νικολάου και τα άλλα παιδιά, που έχει πραγματοποιήσει απευθείας αναθέσεις 8,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ σε βουλευτές του, κολλητούς, κουμπάρους, χασάπηδες και μανάβηδες που άλλαξαν επάγγελμα την τελευταία στιγμή για να τσεπώσουν κρατικό χρήμα, που ακόμα και σήμερα χρωστάει στον ελληνικό λαό (και όχι στις τράπεζες!) 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, που συνεχίζει να χρηματοδοτεί τους μεγαλοπάροχους ενέργειας, που επιτρέπει υπερκέρδη στα διυλιστήρια, που στηρίζει τα σούπερ μάρκετ με τα καλάθια του νοικοκυριού, των παιχνιδιών και των…καρναβαλιών, που εξυπηρετεί τις ανάγκες 5.000 ισχυρών φίλων του αδιαφορώντας για την υπόλοιπη κοινωνία, μιλάει για κρεμάλες, σκοινιά και σαπούνια. 

Ας του θυμίσουμε ότι  τα πάρτι των απευθείας αναθέσεων που διοργανώνει εδώ 3,5 χρόνια είναι ΠΡΙΒΕ. Όπως ΠΡΙΒΕ θα είναι και το μοίρασμα των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Άλλωστε, στο φαγοπότι σας, άλλοι πληρώνουν τον λογαριασμό. Όλοι εμείς. 

Η Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσιεύονται με βάση τα δικά μου κριτήρια, και μόνο όσα βρίσκω στο email μου - Από προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δεν "ψαρεύω" ειδήσεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι περισσότερες φωτογραφίες έρχονται επισυναπτόμενες μέσα στα email σας. Αν κάποιες από τις φωτογραφίες ανήκουν σε άλλους δεν φέρνω καμία ευθύνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία από εμένα φέρουν το λογότυπο της ιστοσελίδας μου.

spot_img
spot_img
spot_img